PARISAX lanseaza in Romania gama PARISAX Beauty care, pastrand caracteristicile produselor profesionale, va pune la dispozitie truse profesionale complete de machiaj la preturi foarte avantajoase si intr-un design atractiv.

PARISAX COSMETIQUE este in acest moment unul din liderii zonei de frumusete si partenerul principal al celor mai importanti make-up artisti internationali. Pe langa linia profesionala, consacrata si apreciata la nivel international, PARISAX a lansat gama PARISAX BEAUTY, special creata pentru a facilita accesul la produsele profesionale de machiaj.

Gama PARISAX BEAUTY include o varietate de modele de truse de machiaj, foarte practice si usor de transportat. Intr-un design elegant, atractiv si minimalist, trusele inglobeaza toate elementele necesare pentru obtinerea unui look perfect: farduri de pleoape in culori moderne, rujuri si gloss-uri, farduri de obraz, creioane contur pentru ochi si buze etc.

Produsele atent selectionate care alcatuiesc trusele pastreaza textura gamei profesionale, iar pentru o oferta completa si accesibila, acestea sunt prezente in cantitati mici. In acest fel, aveti toate produsele de make up preferate intr-un singur loc, le puteti lua oriunde, iar realizarea machiajului va fi o adevarata placere. Puteti alege din varietatea de modele trusa care vi se potriveste, atat ca design cat si in ceea ce priveste componenta.

Cu siguranta, un mare avantaj il constituie si designul modern si atractiv care fac din aceste truse cadoul perfect pentru reprezentantele sexului frumos! Mai multe informatii despre componenta truselor si modelele disponibile gasiti pe site-ul de produse cosmetice profesionale www.LuxBeauty.ro, unde beneficiati de promotii foarte avantajoase!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ