Incepand cu data de 1 februarie 2011, Compania Naţionala Aeroporturi Bucuresti a lansat noile tarife pentru parcarea pe termen lung a Aeroportului International ”Henri Coanda”, care au fost reduse, in variante de pret mai accesibile pasagerilor.

Tariful de parcare pe termen lung se calculeaza in funcţie de numarul de zile de utilizare: pentru primele doua zile de stationare tariful este de 40 lei/zi. Daca stationarea se prelungeste pana la 3-4 zile, se mai adauga 20 lei/zi, astfel incat pentru 4 zile de parcare tariful este de 120 lei. Pentru o durata cuprinsa intre 5 si 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adauga 10 lei. De exemplu, pentru pasagerii care se deplaseaza la aeroport cu autoturismul pentru a pleca  intr-un sejur de 7 zile cu avionul, la intoarcare vor plati pentru parcare suma de 150 lei, iar pentru 30 de zile vor achita 380 de lei. Anterior, pentru 30 de zile de parcare, tariful era de 530 de lei.

Durata maxima de utilizare a acestei parcari este de 30 de zile. Fiecare zi de parcare se achita integral, indiferent cate ore stationeaza autoturismul (tariful de parcare nu este fractionabil).

Parcarea pe termen lung a Aeroportului Henri Coanda este un serviciu care a fost pus la dispoziţia pasagerilor incepand cu data de 09.08.2010, are o capacitate de 200 de locuri si este situata la aproximativ 130 de metri de Terminalul Plecari.

Vezi detalii si preturi actualizate AICI

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ