Zoo Bucuresti a luat fiinta in anul 1955 sub forma unui serviciu al Sectunii Gospodariei Comunale din cadrul Sfatului Popular al Capitalei. Gradina zoologica Bucuresti are suprafata totala de 5,85 hectare.

Program de vizitare gradina zoologica Bucuresti:

 • Zilnic: 9 – 17
 • Sambata, Duminica: 9 – 17

Tarife de acces gradina zoologica Bucuresti:

Pret bilete Zoo Baneasa

 • Copii – 6,50 lei
 • Adulti – 13 lei

Reguli de vizitare:

 • nu dati hrana animalelor
 • nu faceti galagie
 • nu va urcati pe balustrade
 • pastrati curatenia

Adresa :

Aleea Vadul Moldovei, nr. 4, sector 1,
Bucuresti, Romania
Telefon 021/2690600 , fax 012/2690605,
e-mail, web: www.zoobucuresti.ro
Coordonate GPS: 44,51772, 26,1027

Pentru detalii click AICI

27 COMENTARII

 1. Asociaţia Just Smile România
  Municipiul Bucureşti
  Cal. Apeductului, nr.15, bl. A3a, sc.2, et.2, ap.27, Sector 6
  Tel: 0723.393.333; 0723.706.057;
  http://www.ajsr.ro ; office@ajsr.ro

  ADRESĂ

  Prin prezenta, vă rugăm să aprobaţi acordarea unui numar de 50 de bilete de intrare (25 de copii şi 25 de adulţi), în data de 17.08.2012, în vederea vizitării Gradinii Zoologice a unor copii cu dizabilităţi locomotorii aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, sector 6 – Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi.

  Data: 13.08.2012 Vă mulţumim anticipat,
  Asociaţia Just Smile Romănia

 2. Buna ziua..as dori sa intreb daca pentru studentii de la Universitatea de stiinte agronomice si medicina veterinara tariful este pe jumate.Multumesc!

 3. donez peste de acvariu,specie rechin de apa dulce,varsta 3ani,dezvoltat corespunzator mediului in care a fost crescut,in concluzie ,este un peste perfect.pentru cei interesati pot fi gasit la numarul 0726587447 sau pe bratuvalentin_26@yahoo.com .Multumesc!

 4. am vizitat azi gradina zoologica si am plecat cu un gust amar, din cauza papagalilor nimfa pentru ca aratau foarte rau unii dintre ei. unii nu au gherutele, altii au aripile rupte nu pot zbura si stau numai pe jos, altii nu mai au pene pe cap. sunt vai de ei. VA ROG DIN SUFLET FACETI CEVA PENTRU BIETELE ANIMALE. sunt niste papagali adorabili si foarte iubitori de oameni. eu am un papagal nimfa si este viata mea. VA ROG SA FACETI CEVA PENTRU EI. Va multumesc.

  • eu nu am fost pe acolo si nici nu stiu ce era pe acolo ieri am vrut sa vin si bn ca nu am venit atunci toti oamenii plateau degeaba ce sa vedem daca nu sunt animale frumoase
   multumesc.la revedere o zi placuta

 5. Prin prezenta, va rugam sa aprobati acordarea unui numar de 9 bilete (2 adulti si 7 copii), ce provin din centrul de plasament mai sus mentionat. Cei 2 adulti sunt persoanele ce ii vor insoti. Va multumim

 6. BUNA ZIUA AS VREA SA SA STIU DACA PENTRU STUDENTII DE LA UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA BUCURESTI INTRAREA ESTE LA JUMATATE DE PRET. ASTEPT RASPUNS VA ROG

 7. […] Duminica 9 Iunie  10.00 – 12.00   Wildlife Photography la Gradina Zoologica […]

 8. Am vazut programul de vizitare afisat,
  Zilnic: 9 – 17
  Sambata, Duminica: 9 – 17
  Deci sa inteleg ca e deschis in fiecare zi a saptamanii?
  Intreb pentru ca eu ajung intr-o zi de luni In Bucuresti si de obicei lunea muzeele si gradinile zoologice subt inchise.
  Va multumesc.

 9. dap a fost dragut pentru mine! merita banii pe care ii dai pt. o gradina ca aceasta!MESAJ PENTRU OAMENII CARE NU STAU IN APROPIERE:daca tot veniti sa vizitati aceasta gradina zoo meregeti si la gradina botanica

 10. ASOCIAŢIA “Semn de viaţă”
  Str. Cerceilor nr. 4, Sector 1, Bucureşti,
  E-mail:semn_de_viata@yahoo.com
  Tel./Fax: (021)232.90.54

  ADRESĂ

  Prin prezenta, vă rugăm să aprobaţi acordarea unui număr de 18 de bilete de intrare (9 de copii şi 9 de adulţi), în data de 18.10.2013, în vederea vizitării Gradinii Zoologice a unor copii împreună cu mamele lor, aflaţi în programul Centrului Maternal “Sfinţii Mihail şi Gavril”, care ca scop prevenirea abandonului infantil.

  Data: 11.10.2013

  Vă mulţumim anticipat,
  ASOCIAŢIA “Semn de viaţă”

 11. buna ziua ! vreau sa stiu daca cumva aveti pui de leu,tigru,leopard,etc. si daca da as putea sa fac poza cu el? imi doresc asa de mult sa tin in brate o scumpete si sa fac poza cu el !!!! (trebuie sa platesc ceva in plus???)
  multumesc!!!

 12. Bună ziua,
  Sunt profesor în cadrul Liceului Tehnologic “Vintilă Brătianu”, Dragomireşti-Vale, judeţ Ilfov. Aş dori şi eu o rezervare pentru a vizita împreună cu elevii a trei clase Grădina Zoologică în “Săptămâna Altfel”. Precizez că am bilete de intrare de pe site-ul zibo.ro.
  Vă mulţumesc anticipat!

LĂSAȚI UN MESAJ