Peste cateva zile crestinii ortodocsi intra in Saptamana Patimilor, o perioada de post si rugaciune. Pentru catolici si evanghelici mai este putin din aceasta perioada, care in randul credinciosilor simbolizeaza tristete si o stare sufleteasca apasatoare.

Acestia din urma vor sarbatori peste putine zile Invierea Domnului, se vor bucura si vor petrece momente minunate alaturi de cei dragi si de familie. Pe langa toate obiceiurile, masa festiva de Pasti este printre cele mai importante, iar aceasta trebuie ornata ca atare.

Vesela noua, fata de masa scrobita, buchet din flori alese de primavara, oua frumos colorate, iepurasi de ciocolata si multe bunatati reprezinta doar cateva din ceea ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa.

Pentru a ne surprinde musafirii putem confectiona chiar noi mici decoratiuni originale cu simboluri specifice pascale. Astfel, sticlele si paharele pot fi imbracate in costum colorat sub forma de iepurasi. In magazinele online se gasesc tot felul de sabloane, apoi mai avem nevoie de hartie colorata, o foarfeca buna si lipici si totul este gata.

imagine

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ