Guban, o marca de traditie in domeniul incaltamintei de dama, care evolueaza constant in functie de tendintele pietei si preferintele clientelor. Astfel marca timisoreana a identificat avantajele prezentei online si a actionat in consecinta prin lansarea noului site de prezentare guban[punct]ro.

Acum, Guban Timisoara, devenit de-a lungul timpului o adevarata autoritate in materie de incaltaminte, reuseste sa ajunga mai aproape de doamnele si domnisoarele dornice sa incalte ceva special care se remarca nu doar prin calitate, ci si prin modele deosebite in ton cu moda verii 2011.

Femeile dinamice, sofisticate pot gasi pe site o colectie adaptata perfect stilului si atitudinii lor. Noua gama, Guban+[design] care transpune experienta de peste 50 de ani in domeniul creatiei de incaltaminte pentru femei intr-o serie de produse care satisfac gusturile celor mai exigente reprezentante ale sexului frumos. Femeia moderna pune intenretul la lucru, ajunge pe site-ul Guban.ro si sigur nu-l va parasi fara a-si gasi macar o pereche de incaltaminte care i se potriveste perfect.

Despre fabrica de pantofi Guban

Initial mica fabrica de crema de ghete care si-a inceput activitatea in 1937, Guban a evoluat de-a lungul timpului, a crescut, s-a maturizat, trecand prin mai multe etape pana sa ajunga la produsul prin care a reusit sa se defineasca, pantofii de dama. Pornind de la crema de ghete, trecand prin etapa productiei corpurilor de iluminat, a pielii sintetice si a produselor de marochinarie, Guban lanseaza pe piata in 1959 primul pantof de dama. Lucrati manual in proportie de 70%, respectand cele mai inalte standarde de calitate, pantofii Guban s-au impus ca fiind incaltamintea elitei romanesti.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ