oriflame-ianuarie-februarie-2013Vezi acum online a doilea catalog Oriflame din anul 2013 – Brosura Oriflame 02 (21.01.2013 – 10.02.2013):  MORE BY DEMI MOORE – PASESTE INTR-O LUME DE VIS ALATURI DE ACTRITA DE LA HOLLYWOOD!

Oriflame ofera si luna aceasta produse noi femeilor, care doresc sa isi mentina frumusetea si ingriji frumusetea.
Astfel,  frumusetea vesnica, luciu si culoarea sunt redate prin rujurile in diferite nuante, rezistente si extrem de hidratante. Aceste produse sunt indragite si de catre celebritatile de la Hollywood, Demi Moore fiind printre cele care au dat numele rujului Oriflame: More by Demi!

Tot din aceasta gama fac parte si fardurile de pleoape, blush-ul, cele doua luciuri de buze si iluminatorul care se regasesc in eleganta trusa de machiaj. Pentru o piele ferma si straluctoare actrita ne recomanda crema de dus si untul de corp More.

Tot in catalogul Oriflame valabil in luna ianuarie si februarie 2013 ne putem bucura  si de cadouri minunate, iar daca dorim sa ne surprindem persoana iubita putem comanda produsele destinate Zilei Indragostitilor, insa si alte produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, produse de make-up si parfumuri.

Pentru a vizualiza catalogul in format FULL SCREEN, click pe butonul de deasupra ↑

Sursa: ro.oriflame.com

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ