castelul de lut valea zanelorCastelul de lut Valea Zanelor este o constructie desprinsa parca din basme si a rasarit in Tara Fagarasului, la 35 de kilometri de Sibiu, pe Valea Porumbacului.

Castelul de lut, intre vis si realitate

Parintii acestui proiect sunt Razvan și Gabriela. Povestea lor si a castelului incepe in anul 2006, cand au reusit sa cumpere terenul din Tara Fagarasului. Pana in anul 2014, nu s-a materializat nimic si au fost nevoiti sa isi vanda propria casa pentru a se putea apuca de un vis ambitios: o pensiune diferita, aproape de natura, care sa le fie casa si sa le ofere placerea de a munci, iar viata lor sa continue asa, ca intr-o poveste, pana la adanci batraneti.

Drumul lor a fost lung si anevoios…Necesitatea avizelor, provocarea de a construi eco si planurile de constructie care nu se potriveau cu ideea lor de poveste nu le-a spulberat insa visele.
Zidurile de lut, acoperisul din sindrila, ferestrele si usile care nu au dimensiuni standard, formeaza impreuna un loc de basm: o casa, o pensiune… Castelul de lut Valea Zanelor.

castelul de lut valea zanelor usa castelul de lut valea zanelor acoperis

Pentru introducerea cladirii in circuitul turistic urmeaza amenajarile interioare si constructia unui restaurant. Acest lucru s-ar putea intampla pe parcursul acestui an, asa ca le dorim mult noroc si le uram spor la treaba!

Pana atunci, nu ezitati sa opriti si sa aruncati o privire daca sunteti prin zona. Veti fi uimit de frumusetea Castelului de lut Valea Zanelor !

Puteti urmari stadiul lucrarilor aici : http://www.valeazanelor.ro/

1 COMENTARIU

  1. Am vazut poze pe diferite conturi de facebook ale prietenilor si singura concluzie a fost ca este feeric ce se intampla acolo. Parca te detasezi de tot si de toate si traiesti intr-un basm de Ispirescu. Superb

LĂSAȚI UN MESAJ