Cardul de fidelitate de la Yves Rocher este gratuit si il puteti obtine prin simpla dvs vizita intr-unul din magazinele Yves Rocher. Pe baza cardului de fidelitate veti beneficia de oferte personalizate si de avantaje unice : cadouri ,produse gratuite si reduceri de – 50% doar pentru dvs !

Pe parcursul intregului an veti primi prin posta oferte speciale care va permit : Sa beneficiati de reduceri la produsele dvs preferate; sa primiti cadouri; sa cumparati produse Yves Rocher la preturi unice

Reduceri in magazine – Pe tot parcursul anului, posesorii cardului de fidelitate beneficiaza de o multime de oferte avantajoase care permit achizitionarea produselor preferate in diverse promotii, in toate magazinele YVES ROCHER!

Produse Yves Rocher cadou – Acumulati puncte de fidelitate si alegeti produsele dvs cadou ! La fiecare cumparatura veti primi una sau mai multe stampile in functie de valoarea cumparaturii. (1 stampila=30 ron)

Cardul de fidelitate contine 4 niveluri de recompensa si fiecare nivel numara 5 stampile. La atingerea fiecarui nivel puteti alege cadoul corespunzator sau sa continuati la nivelurile superioare.

nivelul 1: 5 stampile acumulate
nivelul 2: 10 stampile acumulate
nivelul 3: 15 stampile acumulate
nivelul 4: 20 stampile acumulate

Sursa: yves-rocher.com/ro/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ