BIO Detox este un produs organic certificat ECOCERT, avand proprietatea de a apara tenul de efectele poluarii prin complexul sau care reda prospetime, revigorare si detoxifiere tenului. O formula anti-poluare imbogatita cu oxigen si extracte de clorofila, anti-radicali liberi si pigmenti minerali anti-imperfectiuni. O formula usoara cu grad ridicat de acoperire care se asociaza tenului intr-o senzatie usoara, proaspata.

Ingrediente: Clorofila – bogata in oxigen, avand efect anti-poluare; Extracte de ceai alb – anti-radicali liberi; Pigmenti Minerali – anti-imperfectii, Un parfum delicat care evoca un aer proaspat, al unui univers vegetal

Bourjois Mascara Volumizer

O perie care se transformapentru a-ti oferi de 11 x mai mult volum* fara incarcare, fara gene lipite garantat un sistem patentat BOURJOIS. O perie din fibre care iti transforma vizual genele in doi pasi. Adapteaza dozarea formulei in 2 pasi in functie de preferinta, dand genelor volum fara a le incarca:

Pasul 1 – Peria cu dozare redusa. O aplicare lejera a formulei care defineste geana cu geana.
Pasul 2 – Perie cu dozare marita. Aplicare generoasa a aceleiasi formulecare acopera si construieste maximum de volum de pana la 11 X mai marefara a incarcasaua lipigenele!

O formula imbogatita cu ceramide incapsulate pentru ultra-volum creat progresiv. Un mascara care realizeaza volum instant imbogatind fiecare geana dintr-o singura aplicare si fara incarcare. O formula cu toleranta sporita recomandata ochilor sensibili si purtatoarelor de lentile de contact. Disponibila doar nuanta – negru.

In Romania le gasiti in magazinele B&B Collection

1 COMENTARIU

  1. Nu prea inteleg ideea de cosmetice organice… imi explica cineva? Practic, cat de naturale pot fi comparativ cu alte cosmetice? Sau sunt “organice” doar cu numele?

LĂSAȚI UN MESAJ